KTO'NUN YARDIMI MEYVELERİNİ VERDİ

6.02.2015 14:49:52

Kayseri Olgunlaşma Enstitüsü'ne hibe edilen cam fırını ile öğrencilerin hünerleri ortaya çıkmaya başladı. Kayseri Ticaret Odası tarafından, Kayseri Olgunlaşma Enstitüsü'ne geçtiğimiz yıl sosyal faaliyetler kapsamında yapılan cam fırını yardımı ilk meyve

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Özlem Dayıoğlu ve beraberindeki öğretmenler tarafından ziyaret edildi.
Olgunlaşma Enstitüsü heyetinin ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Hiçyılmaz, “Yaptığımız yardımın ilk meyvelerinin alınmasından dolayı çok mutlu olduk. Kayseri Ticaret Odası yönetimi olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veriyoruz. Kayseri Olgunlaşma Enstitüsü’nün geçen yıl bizden talep ettiği cam fırını konusunda da hassas davrandık. Bu hassasiyetimizin neticesinde öğrencilerin ellerinden böylesine güzel eserler çıkması bizleri gururlandırdı” dedi.
Ziyarette konuşan Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Özlem Dayıoğlu, Kayseri Ticaret Odası’nın katkıları ile okullarında faaliyete başladıkları cam fırını sayesinde öğrencilere cam sanatına ilişkin bilgi aktarımı konusunda uygulama yapma şansı elde ettiklerini kaydetti. Dayıoğlu, böylesine önemli bir katkıdan dolayı Başkan Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiklerini belirtti.
Ziyaretin sonunda; Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Özlem Dayıoğlu tarafından, cam fırında üretilen KTO logolu broş ve renkli camdan desenli tablo Başkan Hiçyılmaz’a hediye edildi. Cam fırında; broş, abajur, avize, duvar panoları, dekoratif süs eşyaları, magnet ve plaket benzeri birçok ürün yapılabiliyor.